Loading...
Wagenbouw 2017-10-23T13:57:38+00:00

Wagenbouw de Bosdûvelkes

De Wagenbouw is een groep enthousiaste wagenbouwers die elk jaar weer een praalwagen op straat probeert te krijgen. En elk jaar weer het doel heeft om mee te doen aan “De Grote Twentse Carnavalsoptocht” in Oldenzaal.

De leeftijd van deze groep ligt tussen de 12 jaar en 50 jaar. We zijn een gezellige groep die menig carnavalsfeestje afgaat. Ook wordt er door onszelf regelmatig een gezellig feest of een leuke activiteit georganiseerd. Er wordt elk jaar een grote wagen gebouwd voor de optochten in Losser, Oldenzaal en De Lutte. Hier wordt aan gewerkt in de Loods aan het Pastor Rudingpad. Naast ons zit onze zustervereniging de Tuffelkeerlkes. Zij bouwen al heel wat jaren met succes een grote wagen, en onze uitdaging is natuurlijk om hun ooit nog eens te overtreffen.

Wil je meelopen met de optocht(en)? Stuur dan een mailtje, naar onderstaand adres, of informeer bij een van de wagenbouwers, zij helpen je graag verder. Je betaalt een kleine bijdrage voor het pak, de bus is gratis. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom eens binnen te wandelen in onze loods om een kijkje te nemen, of om te helpen met de bouw van de wagen. We bouwen doordeweeks ’s avonds en op zaterdag overdag. Ben je enthousiast, wacht niet langer en meld je aan voor de optocht of kom langs!

We zijn onderhand begonnen met de wagenbouw. Elke maandagavond om half 7 is de loods geopend. Kom langs als je zin hebt!

Contact:
Sjoerd ter Braak
sjoerdterbraak@hotmail.com
06-81077424

Bekijk ons laatste nieuws op Facebook logo